Dokonalá káva z dokonalého kávovaru

Moja slabosť pre dobrú kávu je všeobecne známa. Vedia to aj kolegyne v budove, kde máme svoje kancelárie. Takže keď slečna právnička odvedľa doniesla do kancelárie nový kávovar, spolu s ďalšou kolegyňou ma poprosili, aby som ako muž, u ktorého sa predpokladá technická zručnosť, im ten kávovar uviedol do chodu. Odmenou za to mi bola milá spoločnosť dvoch príjemných dám a skvelá káva, ktorú som si u nich „odpracoval“ 😉

Svoju náklonnosť k technike nepopieram, takže kočky presne vedeli, na čo ma zlákať. Najprv zaujímavá mašinka a potom chutná odmena. Takže som si ten kávovar najprv dobre prezrel, kým som sa pustil do jeho sprevádzkovania. A pozrel som si dôkladne aj návod, aby som dievčatám náhodou ich nového pomocníka do kancelárie nepokazil. A tak som sa dozvedel, že predo mnou na stolíku stojí dokonalý švajčiarsky kávovar Jura Impressa a musel som uznať, že je to skutočne precízny designový kávovar. Predchádza ho vynikajúca spoľahlivosť a vyznačuje sa komfortným ovládaním. Jediným dotykom pripravil dokonalú kávu.

Tento kávovar dokáže na jeden dotyk pripraviť dve cappucina alebo latte, ale vyznačuje sa aj možnosťou naprogramovať si vlastné kávové nápoje. Takže automatické kávovary Jura nebudú nudiť jednotvárnou chuťou a každého svojho hosťa prekvapíte jedinečnou chuťou jeho osviežujúceho nápoja.

JURA Impressa

Zapojenie kávovaru nebol žiadny problém, išlo to raz dva. Stačilo v podstate pripraviť šálky a potom si vychutnávať spolu vynikajúcu vôňu aj chuť. Tá káva bola taká dobrá, že som ešte niekoľkokrát zvrtol reč na kávovar, takže som bol opäť popoludní pozvaný na šálku čierneho moku. Až som sa rozhodol, že si kávovar Jura Impressa C65 kúpim aj domov. Aj doma totiž pracujem dosť veľa a nebudem predsa dobrú kávu piť len v kancelárii. Doprajem si kávový zážitok vždy, keď budem mať chuť. A vlastne nie len, keď pracujem. Skvelá káva zo skvelého kávovaru príde vhod vždy.

Podobné články:

„Čerstvé“ pečivo z mrazáku
Koľkokrát vás v supermarkete zlákala vôňa práve upečeného chrumkavého chleba...
Čítať ďalej
Bez mäsa sa nezaobídeme: Dôležitá je pestrosť...
Mäso je v oblasti výživy stále skloňovaným pojmom. Predovšetkým je...
Čítať ďalej
Dá sa veriť liekom na chudnutie?
Disciplína a pevná vôľa, to sú základné predpoklady, ak chcete...
Čítať ďalej
Stará studňa prestala existovať
Na pozemku, ktorý sme pred dvomi rokmi kúpili, stála drevená...
Čítať ďalej
Ako sa starať o montérky a kedy...
Montérky toho znesú naozaj veľa, veď na to sú predsa...
Čítať ďalej
Slovenské ovocie na našich trhoch: Ako sa...
Práve vrcholí sezóna ovocia. Kedy čo vlastne rastie, aby ste...
Čítať ďalej

Komentáre

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.